Bertazzoni

Nimi Bertazzoni yhdistetään nykyään tyyliin ja erinomaisuuteen kaikkialla maailmassa. Perheyritystä johtaa nyt jo viides ja kuudes sukupolvi katkeamattomana ketjuna aina 1800-luvulta lähtien Guastallan kaupungissa lähellä Parmaa Italiassa. Yrityksen perustaja, Francesco Bertazzoni, valmisti tarkkuuspunnituslaitteita juustoloille, toimistoille ja lääketehtaille kun hän havaitsi Saksan rautateillä lämmitettävän junanvaunuja uudenlaisilla puupolttoisilla liesillä. Francesco alkoi poikansa Antonion valmistaa omia liesiään, joita kohta toimitettiin kaikkialle Italiaan.

Maalaisromanttinen Bertazzoni Induktioliesi
Maalaisromanttinen Bertazzoni Induktioliesi yhdella sähköuunilla ja vetolaatikkolla Induktioliesi yhdellä monitoimi sähköuunilla, jossa 11 toimintoa, lisäksi vetolaatikko säilytykseen.

Alusta alkaen Bertazzonin perheen periaatteena on ollut tuottaa hyvää designia, hienoa konetekniikkaa ja laadukasta valmistusta.

Francescon lapsenlapsi Napoleone otti käyttöön uudet massatuotantotekniikat, jotka hän oli oppinut Fiatin palveluksessa Torinossa. Liesituotanto lisääntyi 80 000 ykikköön 1900-luvun maailmansotien välisenä aikana.
1950-luvulla Bertazzoni alkoi valmistaa kaasuliesiä, joista kehittyi huipputeknisiä, ammattitasoisia tasokkaita kaasuliesiä, joiden laatua arvostetaan maailmanlaajuisesti. Puhdas, nopeakäyttöinen energia mullisti yrityksen menestyksen.

Bertazzoni kodinkoneet kestävät eliniän. Yhteydet Italian autoteollisuuteen ja Milanon designyhteisöön tuottivat uusia ideoita ja käytäntöjä, joiden ansiosta yhtiön tuotteet edustavat innovatiivisuuden huippua. Liesiä alettiin viedä ulkomaille 1960-luvulla, ja vuosituhannen vaihtuessa niitä myytiin 60 maassa kautta maailman.

Vuonna 2005 uusia Bertazzoni-liesimalleja lanseerattiin Amerikan markkinoilla hyvällä menestyksellä.
Nyt yritys vie kaikkialle maailmaan tuotteitaan Bertazzoni ja Bertazzoni La Germania -merkeillä.


Bertazzoni

Ajanmukaisuudestaan ja globaaleista markkinoistaan huolimatta Bertazzoni ei unohda, että sen juuret juontavat italialaisiin perheen, kulttuurin ja tyylin perinteisiin. Yritys on erikoistunut keittotaidon hyvin henkilökohtaiseen luonteeseen.
Bertazzonin muotoilu ottaa huomioon modernin kokin taidot ja tarpeet, tarjoten käyttäjälleen mielikuvituksellisia ominaisuuksia ja estetiikkaa, josta italialaiset tunnetaan.