Vuonna 2017 perustettu yhtiö Italian Design S.R.L omistaa tuotemerkin LaCottura. Nuoren yhtiön perusti ryhmä yrittäjiä ja johtajia, joilla on parin vuosikymmenen kokemus kodinkoneteollisuudesta.

Yritys sijaitsee Farra di Soligossa huonekaluteollisuusalueella lähellä kone- ja laiteteollisuuksia, ja yhtiöllä on suora yhteys sekä huonekalu- että konemarkkinoihin ja alan vankkaan osaamiseen.

Italian Designn La Cottura merkkinen induktio-liesituultein yhdeistelmä
LaCottura induktioliesien monipuolinen valikoima perusmalleista induktiotaso-liesituuletin-yhdistelmiin. Katso video klikkaamalla kuvann.

Italian Design on erikoistunut innovatiivisten induktioliesien kehittämiseen ja on tuonut markkinoille uraa uurtavia tuoteratkaisuja, mm. patentoituja ratkaisuja induktiokeittotasojen ja alaspäin imevien liesituuletinten poistotuuletinyhdistelmiin.

LaCotturalla on hyvin kattava valikoima induktioliesiä aina perusmallista teknisesti edistyksellisiin, ammattikäyttöön suunniteltuihin induktioliesiin. Ne on suunniteltu vastaamaan käyttäjän tarpeisiin käyttö- ja asennusominaisuuksiensa puolesta.

Edistyksellinen induktiotaso johun on integroitu liestuulettimen
Edistyksellinen induktiotaso johun on integroitu liestuulettimen

Kaikki LaCottura-tuotteet valmistetaan Italiassa ja niiden komponentit hankitaan johtavilta eurooppalaisilta valmistajilta, jotta niiden huippulaatu, luotettavuus ja toimintavarmuus voidaan varmistaa. Italian Design S.R.L aikoo kehittää uusia erikoiskäyttöisiä tuotteita LaCottura induktiokeittotasovalikoimaan.

Tyätasoon integroitu inducktiotaso jliesituulettimilla, HWF8S48EN
Tyätasoon integroitu inducktiotaso jliesituulettimilla, HWF8S48EN

LaCottura induktiokeittotasot esite Englanniksi