Puolen vuosisadan kokemus takanaan Barazza on rohkeasti lähtenyt kokeilemaan uusia muotoja, toteuttamaan uusia tekniikoita ja kehittänyt uraa uurtavia tuotteita yhdistettynä italialaiseen muotoiluun. Tuloksena on ratkaisuja, joilla on ennakoitu yhä vaativamman asiakaskunnan toiveet ja tarpeet. Hienoja, esteettisesti houkuttelevia tuotteita, jotka vastaavat ajan makuvirtauksia ja ilmentävät italialaisen tuotantoteollisuuden osaamista ja voimavaroja.

Tutustu Barazzan maalaisromanttisiin tuotteisiin täältä (ote tuotekuvastota – 1,8 MB PDF).

.

Barazzan maalaisromanttsidet liedet nykyajan tekniikalla

Barazzan päämäärä on tarjota asiakkaalleen tuotteita, jotka roimasti ylittävät heidän odotuksensa ja tyydyttävät mitä epätavallisimmat koon ja yhdistelmän vaatimukset ja ratkaisut yksilöllisesti toteutettuina. Heidän tuotevalikoiman on tulosta perusteellisesta tutkimus- ja kehitystyöstä ja teknologisista innovaatioista heidän työpajassaan. Mitä kunnianhimoisimmat ideat ja suunnitelmat syntyvät huipputeknologisin menetelmin, joilla määritellään päämäärät: ergonomiset, laadukkaat ja tehokkaat tuotteet. Toteuttaen aina omat pyrkimyksensä ja usein ylittäen reilusti asiakkaitten odotukset.

Barazza classic liesi kuudella polttimella ja pastolevyllä. Uunin vieressä säilytystilaa astioille ja mausteille.
Barazza Classic liesi

Korkea laatu – UNI EN ISO 9001 and 14001 laatustandardiluokitukset takaavat laadunvalvonnan ja tuotantoprosessin tehokkuuden, sekä sitoutumisen ympäristönhallintajärjestelmään, jolla Barazza pyrkii hyödyntämään luontoa ja energiaa tehokkaasti ympäristöä suojellakseen.

Barazza Classic antrasiitti kaasuliesi sähköuunilla.
Barazza classic liesi jossa on säilytystilaa astioille ja mausteille.
Barazza classic liesi kuudella polttimella ja pastolevyllä. Uunin vieressä säilytystilaa astioille ja mausteille.
Barazza classic liesi neljällä polttimella ja kalagrillillä.
Barazza classic kaasuliesi tehokaalla liesituulettimella, ja taustalevyllä.
Barazza classic tiskiallasyksikkö vetolaatikoilla sisältäen keräilyastiat.
Barazza classic tiskiallasyksikkö
Barazza classic liesi monitoimiuunilla. Lisävaruste – pizzakivi.