Smeg on jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan ilahduttanut keittiön sisustajaa värikkäällä FAB-retromallistollaan. Pyöreälinjaiset retrokodinkoneet henkivät 50-luvun tyyliä, mutta kätkevät sisäänsä modernin, energiatehokkaan koneiston. Retrojääkaappeja saa nykyään monessa eri koossa. Sarjaan kuuluu myös muita kodinkoneita, kuten pakastimet, astianpesukoneet sekä pyykinpesukoneet.Smeg retro jääkaapitEnsimmäisenä mallistossa esitelty FAB-retrojääkaappi oli FAB28. Se on reilun kokoinen jääkaappi, jonka oven taakse kätkeytyy myös mukava 26 litran pakastelokero.

Smeg retro 50-luvun tyylinen FAB jääkaappisarja
Smeg retro 50-luvun tyylinen FAB jääkaappisarja

Maailma ihastui näihin värikkäisiin, pyöreälinjaisiin kodinkoneisiin. Smeg-retrojääkaappi on nykyään ikoninen sisustuselementti, keittiön keskipiste ja retroilijoiden unelma. Smeg kylmälaitteiden kanssa yhteensopivina FAB-kodinkonesarjasta löytyy myös muita retrotyyliset kodinkoneet.

Smeg FAB10
FAB10 jääkaappi on näppärä ratkaisu pienempään tilaan – vaikkapa toimistoon, takkahuoneeseen, mökille.

Smegin retrotyyliset astianpesukoneet tuovat arkiseen tiskikoneen täyttämiseen väriä ja iloa. Retropesukone ilahduttaa niin yksittäisenä keittiön väripilkkuna kuin FAB-jääkaapin kaverina.

Smeg FAB tiskikone
Vapaasti seisova retropesukone: Pyydä tarjous!