Fulgor Milano suunnittelee ja valmistaa keittiöteknologiaa, jolla ammattikokki voi toteuttaa omat reseptinsä kätevästi. Valikoima kattaa induktio- ja kaasuliedet, höyry- ja monitoimiset uunit, jääkaapit, liesikuvut ja astianpesukoneet. Kaiken ruoan laittoon, käsittelyyn ja säilytykseen tarvittavan laitteiston! Mikä parasta, modulaarisesti yhteen kytkettävillä osilla voit suunnitella juuri omaan tilaasi ja tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Huippulaatua joustavin ratkaisuin kun toimintatapasi ja tarpeesi on määritelty. Tutustu Fulgorin tuotekuvastoon täältä (25 MB PDF).

2011 Fulgor Milano kaasuliedet.
2011 Fulgor Milano esitteli ensimmäiset ruostumattomasta teräksestä tehdyt liedet.

Fulgorin taustasta: yhtiömme tehdas perustettiin 1949 valmistaman kivihiilellä kuumenevia liesiä. Joitakin vuosia myöhemmin aloimme myös valmistaa kaasukäyttöisiä, erillisiä keittiökalusteita. 1960 Ampelio Meneghetti perusti yhtiön Meneghetti SpA, joka valmistaa kodinkoneita sekä komponentteja Zoppa ja Zanussi merkkituotteisiin. Samana vuonna aloimme myös valmistaa Fulgor Milano -liesikupuja. ”Vuosien varrella tuotantomme on karttunut laajaksi valikoimaksi ruoan valmistus-, jäähdytys- ja kuumennuslaitteita sekä keittiövälineiden, astioiden ja tekstiilien pesukoneisiin. Tuotantoomme on tullut uusia teknisiä ratkaisuja, kuten integroidut liedet vuonna 1974 ja integroidut sähköuunit pari vuotta myöhemmin.

2011 Fulgor Milano Sofia Pro
Fulgor Milanon ammattilaistyylinen Sofia Pro kaasuliesi monitoimisähköuunilla.

Vuonna 1990 aloimme ensimmäisinä valmistaa integroituja liesiä karkaistusta lasista, ja jo seuraavana vuonna toimme Euroopassa markkinoille pyrolyyttiset uunit. seuraavaksi Meghetti SpA lanseerasi kaksoispoltimet vuonna 2006.” Fulgorin 60-vuotisyntymäpäivien aikaan 2009 julkistettiin uusi tuotemerkki, Fulgor Milano, joka käsittää koko tuotelinjan integroituja kodinkoneita, jota täydennettiin seuraavana vuonna höyry- ja mikrouuneilla ja kahvikoneilla. 2011 Fulgor Milano esitteli ensimmäiset ruostumattomasta teräksestä tehdyt liedet. 2010-luvulla tuotevalikoimamme on kasvanut merkittävästi, käsittäen Preservation- (säilytys) ja Washing- (pesu) tuotesarjat ja integroidut led-tv:t. Varastoi viini, kahvi ja viihde kompaktina ja modulaarisena ratkaisuna. Vuonna 2013 lanseerattiin myös 45 SPECIAL COMPACT –sarja esteettisen tasalaatuisena ja muotoilultaan täysin yhtenäisenä.

COFFEE MACHINE – Kahvikone Fulforin kahvikoneella tehdään korkealaatuista kahvia jauhamalla pavut itse valitun jauhatuskarkeuden ja määrän mukaan.

Fulgorin integroitava kahvikone - Coffee Machine (FCM 4509 TC X)
Fulgorin integroitava kahvikone – Coffee Machine (FCM 4509 TC X)

Fulgorin integroitavan kahvikoneen kanssa sopiva kahvitarvike laatikko CM-DC-150
Fulgorin integroitavan kahvikoneen kanssa sopiva kahvitarvike laatikko CM-DC-150

WINE CELLAR – Viinikaappi Fulgorin viinikellari tarjoaa ihanneratkaisun viinien säilytykseen keittiössä. Jopa 24 vakiokokoista pulloa eri lämpötiloissa 5 C ja 20 C välillä pysyy viileänä pyökkihyllyillä liukukiskojen varassa. Lopuksi, 19” LED-TV tuo keittiöön ulkoista toimintaa.

Fulgorin integroitava viinikaappi - Wine Cellar FWC 4522 TC
Fulgorin integroitava viinikaappi – Wine Cellar FWC 4522 TC X

Fulgorin integroitavan viinikaappin kanssa sopiva viinitarvikelaatikko
Fulgorin integroitavan viinikaappin kanssa sopiva viinitarvikelaatikko

Fulgor Milano 2014 ADV kampanjassa oli kolme pääosakasta. STEAM OVEN -höyryuuni paistaa täydellisen kypsäksi 100° C asteessa ilman mausteita ja rasvaa terveellisen ruokavalion nimissä. PIZZA OVEN -pitsauuni on monitoiminen uuni, suunniteltu vasta vasten myös pitsan paistoon. SUPREME FULL POWER INDUCTION HOB –tehokas kypsytystaso on helposti ja intuitiivisesti hallittavissa anturisäätimiensä avulla. Kesäkuussa 2015 Meneghetti SpA, Fulgor Milano –tuotemerkin omistaja, esitteli uuden SOFIA –tuotesarjan ammattimaiseen käyttöön, jonka muotoilu sai inspiraationsa tyylikkäistä naisellisista muodoista ja joka oli suunnattu Pohjois-Amerikan markkinolle. Sofia on tukeva, reilun kokoinen erillinen liesikokonaisuus, jonka selkeä ja tarkka tyyli henkii italialaista unelmaa.

Fulgor Hybrid Induction Hob -induktioliesi (FCH 905 ID TS G DWK), jonka neljällä induktionalueella ja yhdellä kaasupolttimella
Hybrid Induction Hob -induktioliesi (FCH 905 ID TS G DWK), neljällä induktionalueella ja yhdellä kaasupolttimella

Huhtikuussa 2016 ”keittiö” mielletään vuorovaikutteiseksi tilaksi, jota hallitaan innovatiivisella CreActive –käyttöjärjestelmällä yhdistäen huipputeknologiaa ja poikkeuksellisen helppokäyttöistä yksinkertaisuutta. Se mahdollistaa kaikkien toimintojen hallinnan yhdellä CreActive-näytön kosketuksella vaistonvaraisesti, monitoimisesti ja reseptejä muokiaten. EuroCucina 2016 –keittiömessuilla esitellyt ja tuotekatalogissa ”Collection no. 07” eritellyt ominaisuudet sisäältävät: tyhjiöintilaatikko  (FVCD 270), monitoimiviilentäjä (FBC 4500 TC X), uusi ”Professional” ammattilaislinja, Octogram Induction Hob –induktioliesi (FSH 9000 ID TF BK) kahdeksine keittovyöhykkeineen, Hybrid Induction Hob -induktioliesi (FCH 905 ID TS G DWK), jonka neljällä induktionalueella ja yhdellä kaasupolttimella on helppo hallita ruoanvalmistusohjeita, sekä yläpuolelle asennettavat liesikuvut (FPH 10014 TC BK ja FPH 5114 TC BK) ja suuremman vetoisuuden omaavat viinikellarit (FWC 8746 U TC X ja FWC 8841 TC X).

Hybrid Induction Hob -induktioliesi (FCH 905 ID TS G DWK)
Hybrid Induction Hob Hybridi kaasu-induktioliesi (FCH 905 ID TS G DWK)

Vuonna 2018 SOFIA ammattilaislieteen, jota jo arvostettiin komponenttiensa ja esteettisen olemuksensa ansiosta, integroitiin merkittävät innovaatiot: SOFIA 48” Dual Fuel Upea Sofia-ammattilaisliesi laajennettuine toimintoineen SOFIA 36” Induction –induktioliesi Korkeatehoinen ja –laatuinen induktioliesi, jolla ammattimainen säätönuppi SOFIA 30”-36” kaasukeitin Kaasukeittimessä on koko pinnan mittainen ritilä, laajennettu ohjaustaulu ja ehdottomana uutuutena Halo Vision –toiminto: säätönuppien taustavalojärjestelmän avulla näet yhdellä vilkaisulla onko kaasu päällä vai onko jälkilämpöä. SOFIA Warming Drawer –lämpölaatikko Laatikko ei ole lämmitykseen, vaan myös väline matalassa lämpötilassa kypsentämiseen.