Falmecin tuotteet on suunniteltu parantamaan elämänlaatua kotona luomalla terveellinen ja mukava ympäristö.

Falmec tarjoaa laajan valikoiman keittiölaitteita, jotka tarjoavat kattavia ratkaisuja moderniin keittiöympäristöön, mukaan lukien liesituulettimet, induktioliedet ja työtasoliesituulettimet. Heidän ilmanpuhdistuskeittiönsä parantavat ilmanlaatua keittiössäsi.

Falmec Quantum yhdistetty induktiotaso ja liesituuletin
Falmec Quantum yhdistetty induktiotaso ja liesituuletin
Historia

Falmec perustettiin vuonna 1981 Vittorio Venetossa, Italiassa. Falmecin perustivat Zanetten perhe. Siitä lähtien se on kasvanut merkittäväksi toimijaksi keittiölaiteteollisuudessa, tunnettu innovaatioista, suunnittelusta ja laadusta. Falmec on kehittynyt pienestä valmistusyrityksestä johtavaksi toimijaksi kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla.

Falmec factory in Italy
Falmec tehdas Italiassa

Heillä on nyt 7 toimipistettä Euroopassa, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta, Puola, Saksa ja Alankomaat. Tarjoamme Falmecin tuotteita Suomen markkinoille. Osa tuotteista on listattu verkkokaupassamme DKK:ssa. Voit myös selata Falmecin verkkosivustoa ja pyytää meiltä tarjousta kiinnostavista tuotteista.

Falmec tunnetaan asiantuntemuksestaan raaka-aineissa ja edistyneissä teollisissa prosesseissa.

Falmecin päämäärä

Falmec pyrkii parantamaan elämänlaatua tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja terveelliseen ja mukavaan ympäristöön kotona. Heidän tuotteensa on suunniteltu vastaamaan kasvavaan tarpeeseen ilmanvaihdolle ja tuuletukselle varmistaen puhtaan ilman ja haitallisten hajujen ja epäpuhtauksien poistamisen.

Falmec keskittyy viiteen aistiin, mukaan lukien haju- ja näköaistin, luodakseen tuotteita, jotka parantavat kokonaiskokemusta keittiössä.

Tarjoamme huippuimurilliset liesituulettimet, jossa yhdistetään Falmecin ja Vilpen tuotteet. Lataa tästä esiteen. Mikäli löydät kiinnostavia tuotteita, ota yhteyttä meihin ja pyydä tarjousta.