Eräs markkinoiden hienoimmista jääkaapeista, Fhiaba, on asiantuntijoiden suosima jääkaappi, jonka ominaisuuksia ei hevin löydä muista tuotemerkeistä. Fhiaban monipuolisuudeltaan ylivoimaiset kylmäsäilytysjärjestelmät on kehitetty joustaviksi vastatakseen nykyelämän tarpeisiin. Tutustu Fhiaban eri kylmälaitratkaisuihin täältä  (1,8 MB PDF).

Fhiaba, on yhdistänyt korkeatasoista tekniikkaa ja 50 luvun muotoilua menestyksekkäästi jo 70 luvusta alkaen. Vuosikymmenten tulokseksi on kehittynyt Country mallisto, josta löytyy räätälöitäviä jääkaappikokonaisuuksia jokaiseen tarpeen.
Kylmälaitteen yhteydessä voit tilata värin mieleesi mukaan. Lataa RAL värikartta täältä.

Fhiaba Country-tyyliset kylmälaitteet
Klassinen italialainen kylmälaitteiden valmistaja, Fhiaba, on yhdistänyt korkeatasoista tekniikkaa ja 50-luvun muotoilua menestyksekkäästi jo 70-luvusta alkaen.

EvenLift™

EvenLift™ hyllyjen ansiosta jääkaapin sisus voidaan järjestää nopeasti ja vaivattomasti uudelleen sopeutumaan muuttuviin tarpeisiin.

EvenLift™ hyllyjen ansiosta jääkaapin sisus voidaan järjestää nopeasti ja vaivattomasti uudelleen sopeutumaan muuttuviin tarpeisiin. Tilaa vieville ruoka-aineksille ja astioille löytyy helposti ja nopeasti tilaa jääkaapissa:  patentoidut liukusäätöiset hyllyt voi asettaa mille hyvänsä korkeudelle poistamatta niitä, jolloin jääkaapin sisätiloista tulee hyvin suunniteltu monipuolinen kokonaisuus. Fhiaban valmistuksessa käytetyt korkealaatuiset materiaalit on valittu niiden esteettisten ja teknisten ominaisuuksien takia. Ruostumaton teräs sisä- ja ulkopintojen materiaalina takaavat korkeatasoisen hygienian. Ruostumaton teräs sisätiloissa mahdollistaa tarkemman lämpötilan hallinnan, koska se varaa kylmää ja vapauttaa sitä ajallaan, minimoiden äkillisiä lämpötilan vaihteluita. Brilliance sarjan aluminiinipinnat ja kirkkaat lämpökäsitellyt lasihyllyt ovat osa tyylikästä kokonaisuutta.

Fhiaba Access Edistyksellinen sähköteknologia ohjaa ja monitoroi koko jääkaapin toimintaa, jota voi seurata Fridge, Fresco ja TriMode osastojen digitaalinäytöistä. RealTime Clock –järjestelmä näyttää päivämäärän ja kellonajan.

Lämpötilahallinta Fhiaba
Valitsemalla interaktiivisen valikon monista toiminnoista säätötaulun hipaisukytkimillä, voit räätälöidä jääkaapin toimimaan omien tarpeittesi mukaisesti.

Näytön tekstiviesti kiinnittää käyttäjän huomion odottamattomaan, epätavalliseen tilanteeseen. TriMode Fridge (jääkaappi), Fresco tai Freezer (pakastin): valitset vain FhiabaAccess-valikosta käyttötavan, jolla haluat aluslaatikoiden toimivan. Varsin monipuolinen TriMode-toiminto mahdollistaa säilytysympäristöjen äärimmäisen joustavan hallinnan, etenkin kun useampia yksiköitä on asennettu.

Fhiaba Fresco-osasto
Tuorevihannesten säilytykseen tarkoitettu osasto, jonka lämpötila- ja kosteustasot on kehitetty varmistamaan ihanteellinen säilytysympäristö

Fresco (Vihannesjääkaappiosasto) Tuorevihannesten säilytykseen tarkoitettu osasto, jonka lämpötila- ja kosteustasot on kehitetty varmistamaan ihanteellinen säilytysympäristö tuoretuotteille, herkuille ja gourmetruoille. Kaksi tilavaa Fresco laatikkoa ruostumattomasta teräksestä estävät kylmän ilman hajaantumisen ja osastojen välisen saastumisen ja tarjoavat siten laadukkaan säilytyksen tuoretuotteille, lihalle ja kalalle.

Fhiaba viinikaappi
Tämä alue jääkapista, jonka lämpötila- ja kosteustaso on säädettävissä, on kehitetty varta vasten gourmet- ja vuosikertaviinien säilytykseen

Riserva Tämä alue, jonka lämpötila- ja kosteustaso on säädettävissä, on kehitetty varta vasten gourmet- ja vuosikertaviinien säilytykseen siten, että niiden tärkeimpiä parametrejä voidaan koska hyvänsä säätää hienoimpien pullojen edellyttämiä olosuhteita vastaamaan.

Fhiaba jäärasia kerää tuotettu jäätä
Jääpalakone tuottaa jäätä käyttäen suodatettu johtovesi

IceMaker (jääpalakone)  ja Water Filter (vedensuodatin) Kaikki ruoan säilytykseen tarkoitetut mallit on varustettu automaattisella jääpalakoneella, joka on kytketty suoraan vesijohtoon. Jääkaappiosastoon asennetun vedensuodatusjärjestelmän ansiosta jääpalat ovat aina kirkkaita, hajuttomia ja mauttomia. Jääpalalokerikko sijaitsee aluslaatikossa omassa tilassaan, erillään kaikista muista säilytettävistä tuotteista. Anturi tarkkailee jääpalojen tasoa lokerikossa, pysäyttäen ja käynnistäen jään tuotannon laatikkoon kertyneiden jääpalojen perusteella. Vuonna 2018 Fhiaba toi markkinoille uuden sarjan työtason alla pidettäviä kylmälaitteita, sekä viinikaappeja että jääkaappeja TriMode-lämpötilasäädöin.

Fhiaba tyhjiöpakkaaja
Fhiaba tyhjiöpakkaaja – vacuum sealer

Niiden monipuolisella Blast Chiller –ominaisuudella on monta hyödyllistä toimintoa, kuten pikajäähdytys, -pakastus ja –sulatus, joilla varmistetaan elintarvikkeiden hygieeninen säilytys. Se soveltuu myös hitaaseen kypsyttämiseen matalassa 75 C asteisessa lämpötilassa sekä taikinan nostatukseen. Fhiaballa on myös tarjolla tyhiöpakkauslaite, jolla purkeista saadaan tyhjiöpakkauksia ja muovipusseista ilma poistettu ennen sulkemista. Vakuumipakkausmenetelmä pidentää elintarvikkeiden säilyvyyttä.