Jo yli 45 vuoden ajan Ilven päämäärä on ollut tunnettuus ruoanlaiton todellisena asiantuntijana. Ilve on perheyritys, joka on omaksunut alueensa arvomaailman, eli yhdistelmän kokemusta, ammattitaitoa ja innovaatiota, jotta voimme tarjota ammattikokeille ja innokkaille harrastajille parhaat työvälineet taitojensa hyödyntämiseen. Ajanmukaisessa tuotantolaitoksessamme valmistamme jokaisen keittiövälineen yksilöllisesti asiakkaamme määrittelemän käyttötarpeen mukaisesti valitsemalla laajasta malli-, vaihtoehto- ja viimeistelytarjonnastamme.

   

Vuonna 1969 Campodarsegossa Padovan maakunnassa perustettu Ilve noudattaa alueen perinteitä, kuten taiteellisuutta, innovatiivisuutta ja ammattitaidon arvostusta sekä taitavaa teräksen työstöä. Ilven keittiöitä leimaa teknologian hallinta, ulkonäkö ja toimintavarmuus. Ilven menestyksen taustalla on erinomainen suunnittelu, joustava tuotanto sekä erikoistuminen, joiden ansiosta keittiömestarien ja kokkien vaativimmatkin tarpeet voidaan täyttää.

Ilvellä on maailman laajin valikoima alansa tuotteita ja niiden tuotantolaatu on lyömätön. Siksi tuotteemme ovat toimintavarmoja, monitoimisia ja luotettavia. Ne on luotu kestämään kauan, olemaan helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Ilve käyttää valmistuksessa alalle vakiintuneita materiaaleja, kuten terästä, ruostumatonta terästä (AISI 304), emalia, valurautaa, pronssia, messinkiä ja kuparia. Kuten raaka-aineiden laatua, he tarkkailevat myös jatkuvasti komponenttien teknistä luotettavuutta. Tarkkaan varjeltu tuotantoprosessissaan on Ilven tuotteiden laadun salaisuus.

Ilve Nostalgie P90N